Bushkritiker floppar i senatsval

Manusförfattaren och komikern Al Franken blev ett stort namn inom vänstern under presidentvalrörelsen 2004 då han tävlade med Michael Moore om vem som kunde håna och häckla president Bush mest. Även om presidenten vann omval och därmed av folket fick Irakkriget godkänt, sågs Al Franken som en hjälte och ett framtidsnamn. Han hade, till skillnad från politiker som John Kerry, vågat säga sanningen om Bush.
Detta fick Al Franken att ställa upp i senatsvalet i Minnesota. Men när han skulle ha kampanjmöte med väljarna i fredags dök bara en väljare upp. En! Det rapporterar St. Cloud Times i  One-on-one chat with Franken.
Vi som inte är vänster måste lära oss att ställa in volymen när vänstern är igång: vänstern tunnor är så tomma att de skramlar mest. Detta oväsen kan ge intryck av att de har en stor opinion bakom sig, men det är ofta tvärtom.
(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen