Obamas många tabbar som medierna inte visar

Under våren har tabbar av Hillary Clinton (om påstått krypskytte mot henne under besök i Bosnien på 90-talet) och av John McCain (som i en kommentar under Irakbesök blandat samman shiiter och sunniter) fått stort utrymme i amerikanska mainstremmedier. Däremot har det varit helt tyst om alla de tabbar Barack Obama gjort.
Men till skillnad från de gamla medierna censureras inte något i YouTube på nätet. Här kan man alltså se de rätt anmärkningsvärda misstag som Barack Obama gör under valmöten. Titta bara!
För några veckor sedan, den 18 maj, förlöjligade Obama talet om att Iran skulle vara ett hot, ”De utgör inget hot”. Häromdagen sa han plötsligt att ”Iran utgör ett allvarligt hot”. Se båda dessa uttalanden med två veckors mellanrum: ”Iran is/isnt’t a treath” (54 sek).
Obama har också påstått att hans morbror var med och befriade Auschwitz. Men Obama har ingen morbror och det var Sovjet som körde bort nazisterna från Auschwitz (det var hans mammas morbror som var med när Buchenwald befriades). Se Obama-klipp: Obama’s uncle liberated Auschwitz? (41 sek)
Att Obama är så där väldigt smart kan också ifrågasättas. Han verkar inte ens veta hur många delstater USA består av. Han säger sig ha besökt ”57 delstater” (videoklipp på 24 sek).
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen