Låt Gnosjö stå i centrum för skattedebatten

I kväll hade Svenskt Näringsliv bjudit in en skara opinionsbildare och samarbetspartner till en sort summering inför sommaren, där Urban Bäckström gav en exposé över aktuell verksamhet. Till de positiva händelserna hör segern i Lavalmålet om den fria rörligheten och att Byggnads inte hade rätten på sin sida när man blockerade det lettiska företaget som byggde skola i Vaxholm. Bäckström är imponerad av Gnosjö, som han nyligen besökt och sa:

— Låt Gnosjö bli centrum för skattedebatten, istället för finansdepartementet.

Företagarna i Gnosjö vet vad som behövs för att fullfölja arbetslinjen: sänkta skatter och liberalare arbetsrätt.
Bäckström uttryckte oro över att politikerna inte tycks förstå hur centralt sänkta skatter är för att entreprenörer ska ta risker, kunna utveckla sina företag och anställa fler.

— Jag skulle vilja se lite mindre ängslighet och lite mer frimodighet, summerade han.

Ja, när vi nu får en konjunkturavmattning är det centralt för arbetslinjen och för möjligheterna att nya jobb ska skapas,  att bördorna för företagen lättar. Se mer om vad Bäckström sa under besöket i Gnosjö: Utan skattereformer vacklar jobbpolitiken.
Regeringen borde lyssna till Gnosjö. Här är arbetslinjen genomförd.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen