Seger för FOX News: Obama o Clinton medverkar

I söndags lät sig Barack Obama intervjuas i Fox News Sunday och bara dagarna efter har Hillary Clinton låtit sig utförligt intervjuas av Bill O’Reilly. Det är ett totalt nederlag för George Soros finansierade MoveOn-vänstern inom demokratiska partiet som hotat att bojkotta de presidentkandidater som medverkar i Fox.
Vänstern är också mycket arga. Ja, kränkta!!! (Obama showed weakness, disrespected his base and gave Fox a propaganda victory, MoveOn Hammers Obama For Fox News Appearance)
Men varken Obama eller Clinton kan avstå från att nå de ”Reagan-demokrater” som gärna ser på Fox News. Och särskilt Clinton klarar sig bra, även om Bill O’Reilly ställer tuffa och direkta sakfrågor.
Att de framträder där är en seger för yttrandefriheten — och för Fox News — över galenpannorna inom vänstern som med propagandafilmen ”Outfoxed” och andra metoder försöker tysta den enda TV-kanal i världen som är någorlunda balanserad (se mer om Fox här, här). Se videor: Hillary Clinton on The O’Reilly Factor. Se utskrift: Obama on Fox News Sunday. (Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen