Dagens Nyheter ägnar sig åt historieförfalskning om Israel

Flera läsare har mejlat mig om Dagens Nyheters så kallade ”fakta” i Israels historia i årtal. Man nämner inte ordet terror, det som är israelers vardag. Man nämnr inte de dagliga raketanfallen mot Israel från Gaza. Angrepp som INGEN annan stat hade tolererat.
Dagens Nyheter ägnar sig åt historieförfalskning som liknar den hatkampanj mot judar som ledde till konsentrationslägren. Det är ju vad som kommer att ske om Hamas, Hizbollah och Iran fick göra vad de önskar med israelerna. Irans president Ahmadinejad har ju många gånger talat om att hans ambition är att utplåna Israel. Inte heller det nämns med ett ord i DN. Är det därför att DN önskar se detta hända?
Dagens Nyheter har en smutsig historia och gick naziregimens ärenden i Sverige under 1930- och 40-talen. Dagens Nyheter kritiserade dem som, likt Torgny Segerstedt i Göteborgs Handels-och Sjöfartstidning, visade sin avsky mot Nazityskland. Dagens Nyheter kröp för fascisterna och kysste deras stövlar.
Historien går igen. Dagens Nyheter kryper ännu en gång för antidemokratiska krafter som dödar civila och vill utrota ett folk. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen