Palestinier föredrar mord och våld framför fred

I New York Times rapporteras i dag en av de mest avgörande förklaringarna till att det inte blir fred i Mellanöstern, en förklaring som förtigs i Sverige, Poll Shows Most Palestinians Favor Violence Over Talks:

En ny opinionsundersökning visar att ett överväldigande majoritet bland palestinierna stöder skolmassakern på en judisk skola i Jerusalem tidigare denna månad där åtta unga män, flertalet tonåringar, dödades . . . Mätningen visar också starkt stöd för raketbeskjutningen av israeliska städer från Gaza och för ett slut på fredsförhandlingarna mellan palestinska och israeliska ledare.

84 procent tycker att det var rätt att gå in på skolan och skjuta obeväpnade elever. Palestinierna vill att blodet ska flyta. De vill inte ha fred. Inte undra på att freden uteblir!  (Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen