Obama lyckas inte förklara Wrights hat

Barack Obama håller nu ett tal där han försöker förklara hur han kan stå för hopp och gemenskap, medan hans pastor, andlige inspiratör och rådgivare Jeremaih Wright predikar hat mot vita och hat mot Amerika.
Obama säger att den man han lärde känna för 20 år sedan lärde honom ”kärlek och förståelse”. Hade han vetat att Wright sagt det som nu avslöjats i medierna, hade han reagerat lika starkt som många nu gör.
Samtidigt säger han nu att han hört Wright säga kontroversiella saker. I fredags påstod Obama att han inte hört dem. Han säger emot sig själv.
Det här är inte trovärdigt! Se mer: Bloomberg i Obama condemns pastor’s remarks, won’t ’disown’ him och AP i Obama on Tuesday tried to stem damage. (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen