Fatah och Hamas jublar efter terrordåd

Efter det att en gärningsman tagit sig in på en judisk skola i Jerusalem och dödat 8 tonåringar och skadat många fler så jublar palestinierna. Man dansar på gatorna och ser dådet som “heroiskt”, rapporterar WorldNetDaily i ‘Peace partner’ websites call Jerusalem attack ‘heroic’:

Tusentals palestinier dansade på gatorna och delade ut godis . . . En nyhetsbyrå på internet som är anslutna till palestinske presidenten Abbas Fatah-parti kallade attacken “heroisk”.
“I en heroisk akt av martyrskap, infiltrerade åtminstone en hjälte den Zionistiska skolan i ockuperade Jerusalem”, säger man i ett nyhetstelegrap från Fatahs Firas Press website.

Här ser vi skillnaden mellan palestinier och israeler. Palestinierna jublar och dansar på gatorna när isrealer dödats, medan Israels militära ingrepp syftar till att slå ut vapensystem som används mot Israel. Israel agerar i självförsvar och beklagar varje gång civila drabbas. Skälet till att civila palestinier drabbas är att palestinska militanta rörelser tvingar civila att vara sköldar i deras våldsangrepp på Israel. Civila palestinier tvingas av Hamas offra sina liv så att västmedier kan skriva kritiskt om Israels självförsvar.
Detta demonstrerar vilken avgrundsdjup skillnad det är i människosiyn mellan Israel och palestinska terrororganisationer som Fatah och Hamas. De svenskar som försvarar dessa palestinska organisationer försvarar terror och avsiktligt dödande av civila.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen