Får smaka på egen medicin: journalister dödshotas i Sverige

Nu börjar svenska medier få smaka på sin egen medicin. Journalister som besökt Bergsjön i Göteborg där avrättningar nu sker på öppen gata, blev omringade, hotade till livet och fick sina bilder stulna. Det rapporterar DN/TT i Tv-medarbetare hotad efter mord.
Det är ett beteendemönster hämtat från Mellanöstern. Men med tanke på att DN och andra medier hyllar Hamas och Hizobollah, är det ju denna utveckling de efterfrågar: rättslöshet, frånvaro av yttrandefrihet och mördarband som styr och ställer på gatorna.
Kanske borde medierna fundera över vad konsekvensen blir av deras förakt för västvärldens värderingar. De första som kommer att drabbas är nämlingen de själva. Den frihet som totalitära krafter alltid strypt först är yttrandefriheten. Genom att stå på Hamas och Hizbollahs sida gräver man sin egen grav. För om mördarband är hjältar i Mellanöstern, varför skulle de inte vara det i Sverige?!
Vi borde nog bättre uppskatta vår västerländska kultur och sätta stopp för de tendenser som finns om att byta ut den mot Mellanösterns. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen