Clinton hintar om gemensam valsedel med Obama

Under segerintervjuerna i morgon-TV har Hillary Clinton antytt att hon och Obama borde ställa upp tillsammans — med henne som presidentkandidat och han som vice. AP rapporterar i Clinton hints at shared ticket:

När hon i CBS-programmet ”The Early Show” fick frågan om inte hon och Obama kan stå på samma valsedel, svarade hon:
”Det kan vara där vi landar, men vi måste naturligtvis besluta vem som ska stå högst upp. Jag tycker att folket i Ohio väldigt tydligt sa att det borde bli jag.”
Obama, som hade hoppats att slå ut Clinton i tisdagkvällens primärval, sa att han kommer att fortsätta trots att han möter en seglivad motkandidat som ”bara fortsätter” . . . Trots Clintons segrar vann Obama många nya delegater. ”Vi har en oövervinnelig ledning”, sa Obama.

Det här kan sluta i bitterhet… (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen