Om val idag i USA: McCain slår både Clinton och Obama

Jag har fått flera mejl med samma budskap som detta:

I går kväll var jag och min fru hos några vänner och åt god mat och drack gott vin. En av våra vänner frågade oss vem vi trodde skulle vinna valet i USA … Då sa jag att jag tror att McCain kommer att vinna. Våra vänner tittade helt oförstående på mig. McCain? Vem är det? Hans namn har vi aldrig hört. Jag sa att det inte var så konstigt att de inte visste detta eftersom de bara tittar på sosseteve.

Och så är det. Om det skulle vara val idag visar flera färska opinionsmätningar att republikanen John McCain skulle slå demokraterna, oavsett om det blir Hillary Clinton eller Barack Obama.
Enligt Rasmussen Report skulle McCain vinna med 48 procent över Hillary Clinton som får 40 procent av rösterna, och med 47 mot 41 procent mot Obama. 
Mätning publicerad i Washington Post/ABC News visar att McCain skulle vinna med 50 procent mot 45 procent för Hillary Clinton bland registrerade väljare, och med 48 mot 47 procent över Barack Obama.
Är det något du får veta i DN, SVD, SVT, SR, TV4 eller andra mainstremmedier? Knappast. Dåliga nyheter för vänstern är inga nyheter i svensk journalistkår.  (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen