Nu stöder DN och Andreas Malm talibanernas förtryck

Tidningen Dagens Nyheter (oberoende syndikalistisk) blir allt mer apart. Syndikalisten och Hizbollah-fanset Andreas Malm fortsätter att få breda ut sitt personliga svammel på helsidor i DN.
Så här skriver Malm i dagens artikel som kräver nästan ett helt uppslag över två sidor i DN: “den offentliga svenska islamdiskursen [blir] alltmer demoniserande ju djupare Sverige involverar sig i imperialismens militära verksamhet, i synnerhet i Afghanistan.” [Malms kursivering]
Det går inte tolka på något annat sätt än att motarbetande av talibanstyre är islamofobi. Det tål att påminnas om att talibanerna totalförbjuder flickor att utbilda sig, förbjuder all musik, kräver att alla män har skägg i viss längd, att kvinnor om de alls lämnar hemmet ska ha burka. För att inte tala om motstånd mot yttrandefrihet, rösträtt, ja, allt vad ett vår civilisation står för.
Är detta ett mönstersamhälle för Dagens Nyheter? Verkar inte bättre.
Och om motstånd mot talibanstyre är islamofobi, så är förmodligen en rätt stor andel av Sveriges och världens muslimer islamofober som demoniserar islam. Och i så fall blir väl Malms hela begreppsapparat, och syfte med sin smutskastning av liberalism, tom som en tunna. Men de skramlar ju mest.
Den intellektuella nivån i Dagens Nyheter når nya bottennivåer var dag.
Se mer i bloggen: Så försvaras DN i bloggosfären, Multikulturalismen är död, Dagens Nyheters sanna politiska beteckning: syndikalistisk, Inte första gången DN kryper för totalitarism, DN Kultur stöder hitlerhälsande Hizbollah. (Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen