Kriminella ska få ta över polisen

Att polisen i Sverige inte längre står på medborgarnas sida, utan på de kriminellas blir allt mer uppenbart. Det senaste exemplet på hur kriminella medvetet får ta över ordningsmakten framgår i Sydsvenska Dagbladet, Unga värstingar kan få jobb vid Skånepolisen:

Skånes länspolismästare Eva Årestad Radner vill under tre år låta tjugofem unga värstingar pröva på polisyrket.

Betänk den reaktion som misshandlade ungdomar kommer att få, när de upptäcker att de som tididgare trakasserat dem i skolan kommer som högt uppburna representanter för ordningsmakten! Det här låter som rena bananrepubliken.
Vad är detta annat än att belöna kriminalitet och bestraffa de skötsamma?
 Eller som en läsare skriver: ”Styrs det här landet av idioter?” (Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen