Hycklaren Andreas Malm i SVTs morgonsoffa

Naturligtvis välkomnar SVT syndikalisten och DN-medarbetaren Andreas Malm till morgonsoffan. Inte för att möta de liberaler han ljuger om i DN, utan för ett snällt och okritiskt samtal med socialdemokraten Nalin Pekgul.
 Vänster, vänster, bara vänster i SVT.
Ingen kritisk granskning överhuvudtaget.
Nalin Pekgul gör — likt i denna blogg — skillnad mellan muslimer i vardagen och islamister. Hon menar att de sistnämnda är ett hot mot de förstnämnda. Och hycklaren Andreas Malm sitter och nickar instämmande. Som om han tog avstånd från islamister! Det är ju tvärtom så att han hyllar Hizbollah, talibanerna och andra terrororganisationer.
Men i SVT får han spela rollen av en bekymrad, intellektuell expert. Inga kritiska frågor till honom för hans stöd till odemokratiska våldsorganisationer. Och Nalin Pekgul framstår som synnerligen illa förberedd eftersom hon inte visste att hon hade en Hizbollah-fan framför sig när hon talade om hur skadliga islamisterna är.
Återigen framträder extremvänstern under falsk flagg. Varför, undrar jag, står de aldrig för det de är? Varför alltid klä sig i andras kläder?
Parodi på samhällsbevakning. Det är vad SVT bjöd på idag. Ett teaterstycke i hyckleri. (Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen