Huckabee drar tillbaka reklamfilm, visar den på presskonf

Ett tecken på att kandidaterna är nervösa visade sig igår. Mike Huckabee har blivit hårt attackerad av Mitt Romney, och därför gjort en reklamfilm för TV där han svarar med samma medel. Men igår morse bestämde sig Huckabee för att inte visa reklamfilmen i TV.
Han kallade till presskonferens och sa att filmen var tillbakadragen. För att journalisterna skulle veta vad han dragit tillbaka, visade han reklamfilmen för dem. När han meddelade detta skrattade journalisterna, rapporterar New York Times i Huckabee’s Remarkable Play.
En innovation: dra tillbaka dyr reklamfilm, anse indragandet vara en nyhet, sammankalla presskonferens, och visa filmen för journalister. Som sedan gratis skriver om budskapet – både hans personattacker och att han i storsint anda dragit tillbaka dem.
Smart? Ja, om det inte varit så uppenbart. Det visar snarare hur desperata kandidaterna är så här när avgörandet är nära.

Rulla till toppen