Ron Paul avslöjad

I dag startar bloggen Come to Think of It, med Billy McCormac som utgivare. Och som första nyhet har han en intressant historia om att magasinet New Republic publicerar skriverier som gör att man kan ifrågasätta om presidentkandidaten Ron Paul är libertarian, Angry White Man. Ron Paul har så sent som på 1990-talet gjort kraftiga utfall mot Martin Luther King, och kritiserar Ronald Reagan för att han vanärat landet genom att utlysa en helgdag i Kings namn. Samtidigt förmedlade Ron Paul vänliga ord till Ku Klux Klans ledare.
Dessa åsikter har ju knappast något med klassiskt liberala ståndpunkter att göra. Och även om det är mer än tio år sedan Ron Paul skrev detta, så var det inte några ”ungdomssynder”: han var 55 år gammal 1990. (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen