I natt tar det slut för Mitt Romney eller John McCain

Primärvalet i New Hampshire ser ut att vara mest avgörande för Mitt Romney och John McCain. Ska någon av dem bli republikanernas presidentkandidat måste de vinna i natt.
Mitt Romneys kampanj byggde på att han skulle vinna i de första delstaterna, Iowa och New Hampshire, och därigenom bli en känd och respekterad kandidat. Han vann inte i Iowa och om han kommer tvåa också i New Hampshire får han något av en förlorarstämpel på sig och det blir svårt att komma igen.
John McCain var uträknad före Iowa, men eftersom han klarade sig hyfsat där har hans kampanj formligen exploderat i New Hampshire: han har tagit ledningen över Romney med några enstaka procent i de senaste mätningarna. Han behöver vinna för att verkligen bevisa att han är tillbaka och är en kandidat att räkna med.
Det blir ett mycket spännande val det här. (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen