Optimistisk och humoristisk republikansk debatt

De republikanska kandidaterna höll ikväll en debatt i Florida som hade en väldigt annorlunda atmosfär än demokraternas senaste. Man angrep varandra – men bara i sakfrågorna. Inga personliga attacker. Snarare motsatsen. Man visade sin respekt får varandra – och för John McCains 95-åriga mamma som sagt att republikanerna kommer att hålla för näsan men de kommer att rösta fram hennes son till president.
Det blev ovanligt många skratt. När Rudy Giuliani fick frågan varför hans opinionssiffror dalat, svarade han att hans kampanj vill ge de andra en känsla av falsk säkerhet så att han kan vinna över dom på tisdag.
Verbalt vann Mike Huckabee debatten. Han har en fabulös förmåga att förklara sin politik med enkla och övertygande argument.
John McCain framstår som en president.
Mitt Romney och Giuliani kämpar på men man märker deras frustration av att inte komma åt McCain. Han går som på moln. (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen