Nyhetsmorgonen här i Florida

Morgonnyheterna toppas av Bill Clintons ständiga angrepp och utfall mot Barack Obamas kampanj. Stämningen mellan de två toppkandidaterna på demokratiska sidan fortsätter att försämras.
På republikanska sidan går John McCain till generalangrepp på Hillary Clinton. Han har aldrig hört en ledande presidentkandidat förespråka kapitulation och tillbakadragande så som hon gjort ang Irak. Det vore katastrof efter alla uppoffringar våra soldater gjort och som nu visar framgång.
McCain har verkligen momentum nu. Hans ledning över Rudy Giuliani ökar och han är den republikan som kan vinna över demokraterna enligt mätningarna.
Men ärligt talat så märks inte valkampanjen alls på gatorna kring Miami Beach eller i Key West de senaste dagarna. Här är det bara vanliga vardagar i den varma januarisolen… (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen