John Edwards vann debatten

Har i Florida kunde jag i natt svensk tid folja debatten mellan de tre demokratiska kandidaterna i Sydkarolina. Och John Edwards vann stort over bade Hillary Clinton och Barack Obama. Det ar den allmanna uppfattningen har. Varfor? De bada favoriterna attacerade varandra medan Edwards talade om att han var mest interesserad av medborgarnas vardag, inte i att puckla pa sina medtavlare. Det gav honom jublande applader fran publiken. Ocksa kommentatorer i medierna pekar pa att ras/kvinnofragorna tycks gora bade Obama och Clinton nevosa.
Primarvalet i Sydkorolina for demokraterna 26 januari blir sista chansen for John Edwards att bli en serios utmanare av de bada favoriterna. Debatten visade att han inte ar helt utraknad.
Har i Florida ska jag forsoka besoka valmoten med de republikanska kandidaterna som kampanjar infor deras primarval 29 januari. Darimellan kan man njuta av 25 gradig varme i luften….

Rulla till toppen