Namnkunnigt avhopp från Clinton till Trump

James Woolsey nominerades av president Bill Clinton för att bli CIA-chef 1993. Nu meddelar han att han ger råd i säkerhetspolitiska frågor till Donald Trump.
Men det är inte Hillary Clintons största problem. Det är hennes egen hälsa. I svenska medier framstår det som att det bara är en lunginflammation. Så är det nu inte. Hon har haft hjärnskakning som resulterat i minnesluckor och en lång rad andra problem med hälsan.
Men mer betydelsefullt är att hon försökt dölja detta. Att föra folket bakom ljuset ger ingen bra image.
Och än viktigare, det är inte första gången hon försöker dölja något och kallar kritiska frågor för illvilliga konspirationer. Det är snarare ett mönster som följt henne hela hennes politiska karriär.
Det är detta som är det riktigt allvarliga: mörkandet om lunginflammationen och försöket att smita från ceremonin utan att det skulle märkas stärker bilden av Hillary Clinton som en manipulativ politiker som mer bryr sig om hur saker ser ut än hur de faktiskt är.
Det är en fråga om karaktär, och sådana aspekter är mycket viktiga i ett presidentval.

Rulla till toppen