Clintons sjukdom och våldsamma temperament

Svenska medier fortsätter att agera filialer till Hillary Clintons kampanj. På dagordningen står karaktärsmord av motståndaren Donald Trump.
Det är oärligt, osakligt och bryter mot allt som massmedier borde ägna sig åt.
Därför blir det befogat att i detta “informationskrig” visa de anklagelser som riktas mot Hillary Clintons karaktärsbrister och hälsoproblem, men som inte rapporteras.
Först ett klipp ur intervju för Fox News med Secret Service-agenten Gary Byrne, som skrivit en bok om sitt arbete nära Bill och Hillary Clinton:

Brittiske videobloggaren Paul Joseph Watson har fått mer än två miljoner(!) visningar på sex dagar av denna analys om Hillary Clinton.

Här en uppdatering från 23/8 av videobloggaren om reaktionerna på frågorna om Clintons hälsa.

Jag tycker det är tragiskt att man ska ägna sig åt den här typen av “debatt”, istället för att diskutera vad de olika kandidaterna står för. Visst är det så att politiker anklagar varandra för att ljuga och vilseleda. Men det betyder inte att de som står utanför kampanjerna, som bevakar och analyserar, måste lägga sig på samma nivå.
Politiska kampanjer kan vara gyttjebrottning, men andra behöver ju inte kasta sig ner i gyttjan. Men när mediebranschen gemensamt agerar partiskt för ena kandidaten, måste andra hjälpa till att balansera informationskriget.

Rulla till toppen