Daily Mail avslöjar ofredanden i Sverige

Svenska medier fortsätter att mörklägga och censurera om massofredanden. Vi måste gå till utländska medier för att få reda på vad som händer. Daily Mail publicerar en videofilm med ett fall av ofredande, Shocking video shows Swedish woman being harassed and groped by gang of ‘migrant’ men:

En kvinna börjar filma med mobiltelefonen när en av flera migrant börjar tafsa på henne när hon går förbi. Hon konfronterar männen medan de upprepade gånger begär att hon ska ha sex med dem. Trots hennes tydliga avvisande fortsätter man begära sex och att man kan betala för sex.

Här ser vi hur rena anarkin sprider sig i Sverige. Ingen gör något. Polisen tittar bort på för att inte gynna ”fel” parti, som rikspolischefen ”kräks” över. Feminister anklagar bara svenska män, de som sköter sig bäst i världen. Medier och politiker tiger.

Rulla till toppen