Putin har utmanövrerat Obama

USA har snabbt tappat mark som stormakt under president Obamas ledarskap, eller ska vi säga brist på densamma. New York Post rapporterar efter toppmöten i FN förra veckan, Obama has turned Putin into the Worlds most powerful leader:

Ledartröjan överlämnades officiellt i måndags till världens nya och enda supermakt — och Vladimir Putin tog gärna på sig den.

Satirtecknarna har inga problem att skildra president Obama som ett skämt, men att USA skulle ersättas av Ryssland, Kina och Iran som världspoliser förebådar inget gott för mänsklig frihet och demokrati.
Här Steve Breen:

Här Chip Bok:

Här Steve Kelley:

Här Andy Marlette:

Här Michael Ramirez:

Satirtecknaren Lisa Benson:

Se mer: New York Times i In Putin’s Syria Intervention, RealClearPolitics i Vladimir S. Patton.

Rulla till toppen