Vallokalundersökning: staten gör för mycket

En tydlig indikation på att det är republikanska partiets kampanj som misslyckats, inte deras värderingar om frihet och mindre stat, framgår av vallokalsundersökningen. Breitbart och NBC rapporterar i Majority of Americans Believe Government ’Doing Too Much’:

Enligt vallokalundersökningen anser en majoritet av amerikaner, efter fyra år med president Barack Obama, att staten gör för mycket.
53 procent av väljarna anser att staten ”gör för mycket”, medan 41 procent menar att staten ”borde göra mer”. För fyra år sedan var det tvärtom, 51 procent sa 2008 att staten borde göra mer medan 43 procent sa att staten gör för mycket.

Ändå valde amerikanska folket om den president som utökat offentliga sektorn mer än någon annan. Republikanerna har misslyckats att under valkampanjen presentera ett alternativ som väljarna kunde välja istället för Obama.

Rulla till toppen