Bloggen byter skepnad!

Jag har bloggat sedan september 2003. Till allra största delen har det skett oavlönat, även om jag lagt ner omkring en halvtid på bloggen.
Det har varit svårare än jag trodde att skapa någon slags inkomst kring själva skrivandet i bloggen, eftersom det inte legat för mig att minska på skrivandet för att istället lägga ner kraft på att vara försäljare av annonser.
Men nu inleder jag ett samarbete med Dagens PS, landets tredje största affärssite. De vill bredda sin verksamhet mot politiska samhällsdebatten.
Därför startar vi tillsammans nu under Almedalsveckan, inför valrörelsens intensivskede, den nya siten Opinionen.se.
Där kommer jag att fortsätta skriva blogginlägg under rubriken Dick Erixon – i hjärtat rebell.
Men jag kommer också att som redaktör för Opinionen.se förse er läsare med intressanta politiska nyheter. Dessutom har vi engagerat samhällsdebattörer från vänster till höger som kolumnister.
För en frisk debatt krävs motståndare som har intressanta tankar. Meningen är att Opinionen.se ska bidra med vassa inlägg från många olika politiska vinklar.
Vi kommer efterhand att utveckla tekniken, som från starten inte är helt blogganpassad. Men redan nu finns en av de mest efterfrågade funktionerna på den nya siten: läsarnas möjlighet att kommentera. Även ett nyhetsbrev per mejl med de senaste blogginläggen har efterfrågats, och kommer snart att bli möjligt att prenumerera på.
Jag hoppas att ni alla ska följa med mig till den nya platsen på nätet. Vi har ett antal spännande månader framför oss!
  Här är RSS-flödet för mina inlägg på nya sidan.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen