FN låter Iran och Kuba kritisera Sveriges mänskliga rättigheter

I Iran är det lagligt att stena kvinnor till döds. På Kuba finns inga val och regimmotståndare fänglsas. Men dessa länder ingår i FN:s människorättsråd och kritiserar Sverige för brister när det gäller mänskliga rättigheter, rapporterar Svenska Dagbladet i FN-länder ställde Sverige till svars.
Förenta Nationerna är en diktaturernas cirkus utan minsta trovärdighet. Istället för att kräva demokrati och mänskliga rättigheter i dessa länder, låter FN mördarregimer rikta kritik mot demokratiska stater.
Syftet är självklart: att relativisera och bagatellisera de egna ländernas brott mot mänskligheten och undergräva demokrati och frihet i världen.
FN ger makt och prestige till världens värsta regimer. FN är en svart fars. FN borde läggas ner. Det vore en välgärning för mänskligheten.
Se mer i bloggen: FN:s nya MR-råd värre än det förra, FN – en kontroversiell jubilar, FNs nya MR-råd en mardröm, På möte med svenske FN-ambassadören, FNs svek mot mänskliga rättigheter, FNs nya MR-råd faller tillbaka i gamla vanor, FN har i en resolution förbjudit kritik av islam, Lägg ner Sida och FN, FN har spelat ut sin roll, FNs MR-råd: Kuba och Vitryssland ska inte granskas. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen