Seger för anti-islamofoberna: ‘South Park’ censureras i Sverige

Så har då socialliberalerna som fördömer varje kritisk ansats av islam fått en ny seger, rapporterar Aftonbladet, ’South Parks’ Muhammed- avsnitt stoppas i Sverige:

”South Parks” Muhammed-skämt blev för mycket. Nu stoppas serien i svensk tv.
– Vi beklagar att det är såhär, säger Peter von Satzgerl, kanalchef för svenska Comedy Central till Nöjesbladet.
– Vi måste tänka på vår säkerhet.

Nu får socialliberalerna som de vill. Yttrandefriheten inskränks för att tillmötesgå radikala islamister som hotar att döda dem som skämtar om profeten.
Snart kommer väl Expressen och Isobel Hadley-Kramp att förespråka att Sverige ställer upp på det FN-förslag som kräver att hädelse av islam ska förbjudas och all kritik av islam stoppas.
Jag kan bara skaka på huvudet och beklaga att socialliberaler lämnat den västerländska traditionen och upplysningen bakom sig för att istället ge stöd åt förtryck och inskränkthet.
Och det visar sig att de måste kräva att South Park förbjuds totalt. Tecknarna har nämligen haft fräckheten att visa Muhammed i mängder med avsnitt. Detta är humor som brukar förekomma i totalitära länder då man driver med förtryckarmakten, men nu har den blivit giltig i väst. Därför att yttrandefriheten är under attack också hos oss.
Men säg inte till någon att jag sagt det. För då kommer snart Hadley-Kramp & Co skrikandes ”islamofobi!!!!!” För dem är tolerans enkelriktad: väst ska tolerera allt islamistiskt, när så inte sker är det islamofobi. I motsatt riktning finns inga som helst krav på tolerans, på att de som bekänner sig till islam behöver respektera yttrandefrihet, avstå från mordhot mot meningsmotståndare eller andra påhitt i den kristna världen.
Se mer: Simpsons stöder South Park – gör socialliberaler? , Socialliberala extremister i Khomeinis knä
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen