Sjukförsäkring – aktiv eller passiv?

PARTILEDARDEBATTEN (VI): Sjukförsäkringsdebatten går i välkända hjulspår. Maud Olofsson poängterar att det är viktigt att hjälpa tillbaka människor till arbetsmarknaden, medan Lars Ohly tycker det är förfärligt att krav ställs.
Maud Olofsson lyfter fram en sjukskriven kvinna som för första gången på fem år fått samtal från Försäkringskassan om aktiva insatser för att komma tillbaka till arbete.
Fredrik Reinfeldt pressar de rödgröna att konkret tala om vad det är de föreslår, istället för att bara kritisera regeringen. Han menar att de rödgröna inte står för de konsekvenser som blir resultatet av vad de själva sagt.
Han vill poängtera att de rödgröna står tomhänta.
Jag tror han lyckats ganska bra.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen