Ashton Kutcher om sina rötter

Megakändisen Ashton Kutcher spelar sexsymbol i bioaktuella L.A. Gigolo, men när han svarar på läsarfrågor i TIME ger han ett svar som inte är självklara i ytliga Hollywood.
En kvinna från landsbygdsstaten Iowa frågar: “Vad saknar du från din uppväxt och liv i här i mellanvästern?” Kutcher svarar:

Det jag saknar allra mest från Iowa är min mamma. Hon bor fortfarande där och jag hinner inte se henne så ofta som jag önskar. Jag saknar den speciella lukten i Iowa när det strax ska börja regna. Jag saknar hur tyst det är. Jag saknar grannar som jag känner och gillar. Och jag saknar människorna i Iowa som har en genuin kvalitet i form av både självständighet och ödmjukhet, en vilja att klara av saker själva och inte klaga. Jag jobbar i nöjesindustrin och här finns många som inte verkar särskilt lyckliga med sina liv.

Under den där glassiga ytan kan djupare tankar finnas. En fördom till är krossad…
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen