Skulle spränga synagogor i New York

Ett nytt terrordåd i New York har kunnat avstyras, rapporterar DN i Terrorattack stoppad i New York:

Fyra män har gripits misstänkta för att ha planerat en serie terrordåd i USA. Bland annat ska de ha planerat att spränga två judiska synagogor samt att skjuta ned militärflygplan med hjälp av missiler. De fyra männen, varav tre är amerikanska medborgare, greps sedan de gått i en fälla gillrad av den federala polisen FBI.

Det visar att terrorismen fortfarande är ett hot som måste tas på allvar. Och om vi i världssamfundet inte ser till att stävja terrorismen bland fundamentalister i Pakistan, Afghanistan och annorstädes är risken stor att den kommer att spridas och bli ett växande hot i vår del av världen.
Se också: Fyra gripna för terrorplaner, Här grips terroristerna.
(Andra intressanta bloggar om , ,, , )

Rulla till toppen