Obama ser sin vicepresident som ett skämt

I natt höll Barack Obama sin första presskonferens som president. Under den gjorde han narr av Joe Biden, eller som Daily Telegraph formulerar det, Barack Obama throws Joe Biden under the bus. Presidenten fick fråga om han delade vicepresidentens uppfattning:

Stackars Joe Biden. Hans uttalande om att ”det finns fortfarande en 30 procents risk att vi kommer att göra fel”, återges nu till president preesident Obama under hans presskonferens i Vita huset och chefen verkar vilja säga ”Vilken vicepresident?”
Medan reportrar börjar fnittra kommer Obama nära till att medge att Biden är ett skämt. ”Ni vet, jag kan inte komma ihåg exakt vad Joe syftade på, vilket inte är särskilt överraskande.”

Nej, vem kan hålla reda på vad en vicepresident säger….
(Andra intressanta bloggar om , , , ,)

Rulla till toppen