Republikaner beredda på ekonomiskt sammanbrott för Obama

Vänstern i USA avser nu att bränna skattepengar som aldrig förr. Republikanska oppostionen samlar sig för att rösta nej, rapporterar Wall Street Journal i Republicans get ready for an Obamanomics meltdown.
Och på ledarplats skriver tidningen att man inte tror det är sant, men ”stimulanspaktet” innehåller varje utgiftsökning som någon demokrat, levande eller död, föreslagit de senaste 40 åren, You won’t believe what’s in that stimulus bill.
Stimulanspaketet omfattar 647 sidor och 825 miljarder dollar. Och demokratiska partiet är beredd att kasta miljarderna efter allt som rör sig.  Tidningen skriver sarkastiskt att republikanerna bör låta demokraterna ta åt sig ”hela äran”.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen