Socialdemokraternas nej har två gånger blivit ja

Vestmanlands Läns Tidning har ett träffsäkert ledarstick i Socialdemokraternas nej har två gånger blivit ja, med tanke på att Thomas Östros å socialdemokraternas vägnar säger nej till tredje steget i jobbavdraget:

Men socialdemokraterna opponerade sig högljutt även mot de tidigare båda stegen i jobbskatteavdraget. Efter ett tag har de dock ångrat sig och säger nu ja till dem. Så kan det gå även med det tredje steget … Inte vågar Mona Sahlin avskaffa avdrag som ger mer än tusen kronor i månaden till riktigt många löntagare med låg eller medelhög inkomst.

Så är det nog. Tänk om vi också kunde få slippa höra det lögnaktiga tjatet om att skattesänkningarna “gått till de rika”.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , ,)

Rulla till toppen