Hillary Clinton: vi kan vara stolta över Sarah Palin

Demokratiska partiets främsta kvinna gratulerar Sarah Palin till hennes nya uppdrag som republikanernas kandidat till vicepresident, rapporterar CNN i Clinton congratulates Palin:

— Vi kan alla vara stolta över guvernör Sarah Palins historiska nominering, och jag gratulerar henne och senator McCain, säger Hillary Clinton i ett uttalande. ”Även om deras politik skulle ta Amerika i fel riktning, kommer guvernör Palin att tillföra en viktig ny röst till debatten.”

Clintons gratulation innebär en helt annan reaktion än den griniga och förlöjligande kommentar som Barack Obamas kampanj lät förmedla när det stod klart att John McCain valt Alaskas guvernör Sarah Palin till sin kandidat som vicepresident.
Det visar, som jag ser det, att Hillary Clinton är mer statsman än Barack Obama, som fortfarande verkar befinna sig i sandlådan.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , )

Rulla till toppen