Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show:

  • Enligt en ny studie säger 56 procent av kvinnorna att de hellre vill vara smalare än smartare. De andra 44 procenten var modeller som inte förstod frågan.
  • Vid en presskonferens gick president Bush till attack på kongressen för att man inte tillåter oljeborrning i Alaska. Demokraterna svarar att det inte är någon idé, eftersom det skulle ta 10 år innan oljeproduktionen startar och olja når marknaden. Vet ni — man gav samma svar för 10 år sedan.
  • Hillary Clinton tänker ta en månads semester från jobbet som senator för att vila upp sig efter presidentkampanjen. Är det så det fungerar? Du har misskött ditt jobb för att söka ett bättre. Du fick inte det jobbet och nu vill du ha en månads ledigt från det jobb du ville lämna. Försök det med din chef! ”Jo, chefen, jag har sökt ett bättre jobb och jag är utmattad. Jag vill ha en månads semester. Skicka lönen på vanliga kontot.”
  • Obama vill besöka Irak. Han vill besöka ett område som härjats av våldsamma extremister, säger han. Låter som att han saknar sin gamla kyrka.

(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen