Glad Midsommar!

Så var sommaren och den lite lugnare perioden här. Jag gillar att tempot sjunker — i omgivningen. Prestationskraven mattas av, men samtidigt känns det då ännu bättre att få något gjort. Märkliga samband, det där. Bloggen kommer alltså inte att ta någon sommarledighet, även om antalet inlägg kan bli färre.
Jag vill passa på att tacka alla läsare! Trafiken till bloggen ligger på en hög nivå och trenden är ökande. På senare tid har jag också fått flera tecken på att mitt skrivande läses i många skilda kretsar, fler än jag kunnat tro. Det börjar nästan kännas som att bloggen har ett visst inflytande. Själv skriver jag främst för att summera mina egna tankar. Att skriva, recensera, kritisera och förmedla händelser, analyser och debatt till andra känns också väldigt tillfredsställande. (Jag gjorde det faktiskt redan på gymnasiet, då på papper kopierade på skolans expedition och såldes till självkostnadspris).
Måste också be om ursäkt för att jag inte svarar på alla mejl. Jag har ingen chans att svara, då skulle jag inte ha tid att skriva i bloggen. Men jag läser alla, och de är ovärderliga! Såväl alla goda tips och länkar jag får, liksom de kritiska mejlen som invänder starkt mot vad jag skrivit. Mejlen ger en god feedback som jag verkligen uppskattar.
Ha en skön sommar! Men glöm inte att det alltid finns tid att lära mer, följa vad som händer och fundera på vart världen är på väg…
(Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen