Några ord från Jay Leno . . .

. . . i Tonight Show:

  • Häromdagen deltog omkring 75.000 personer i ett valmöte med Barack Obama. Efteråt delade han på fem bröd och två fiskar, och gjorde dem alla mätta.
  • I söndags gick Hillary Clinton på gudstjänst. Pastorn råkade ge en 60 minuters predikan om otrohet. Det riktigt pinsamma var att när pastorn slutat, reste sig Bill upp och gav en 20 minuter lång replik.
  • Enligt New York Times torkade Bill Clinton bort en tår medan han stod på scen. När Hillary såg det sa hon ”Var inte orolig, Bill, jag kommer alltid att stå vid din sida.” Varpå han sa, ”Gör inte saken än värre.”
  • Enligt experterna kommer Hillary Clintons kampanj att överleva till mitten av juni. På den republikanska sidan säger man sig vara optimistiska och räknar med att John McCain kommer att överleva längre än till mitten av juni.

(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen