Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show:

  • New Yorks guvernör Eliot Spitzer har avgått. I sitt avgångstal sa han, ”Av den som fått mycket, förväntas mycket.”  Vilket är exakt detsamma som han sa till 5000-dollar-i-timmen-horan.
  • Det läcker ut nya detaljer i skandalen. Det verkar som att guvernören avslöjades då federala polisen telefonavlyssnade den här prostituterade. Där ser ni, det är därför demokraterna är så mycket emot president Bushs telefonavlyssningspolicy.
  • På hemsidan kunde kunderna ranka flickorna från en till sju diamanter. Diamanterna motsvarade hur många de behöver köpa till sina fruar när de avslöjats. 
  • När det gäller politiska nyheter så har Hillary Clinton antytt att både hon och Barack Obama borde stå på demokraternas valsedel, men henna överst. Hon anser att Obama förtjänar någon sorts erkännande för att vara mest populär och ha fått de flesta rösterna.

(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen