Mona Sahlin har också två löner

TV4 agerar som alla andra vänstermedier — man mäter borgerliga politiker efter en helt annan och strängare måttstock än vänsterpolitiker som ständigt slipper undan. Ikväll är TV4-nyheternas förstanyhet att: Maud Olofsson har dubbla löner. Man gör det till något fruktansvärt att hon utöver statsrådslön får arvode av centerpartiet för ordförandeskapet, vilket tillsammans blir drygt 1,6 miljoner kr i årslön.
Men man förbigår med tystnad att Mona Sahlin också har dubbla löner. Hon får riksdagslön och därutöver arvode från socialdemokraterna för ordförandeskapet, vilket tillsammans blir drygt 1,5 miljoner i årslön.
Att styra landet ger Olofsson något mer än att styra socialdemokratiska partikansliet.
TV4 anser Maud Olofsson är girig, men tiger om Mona Sahlin. Här finns ingen opartiskhet eller saklighet. Bara vänsterpropaganda. (Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen