Socialdemokraterna i vänsterpartiets knä om landets säkerhetspolitik

Försvarsminister Sten Tolgfors sopar golvet med oppositionens talespersoner Anders Karlsson (s), Alice Åström (v) och Peter Rådberg (mp) i riksdagsdebatten just nu. De har inte levererat något eget förslag, sa han, och socialdemokraterna, “en gång ett statsbärande parti”, har “satt sig i knät på vänsterpartiet” när det gäller “landets säkerhetspolitik”.
Ja, man kan verkligen undra varför dessa oppositionspartier lyfter fram så okända företrädare att föra den här debatten, om man anser den viktig. För mig ger det en signal om att oppostionen inte anser sakfrågan så allvarlig, utan låter några lättviktare köra medieteater för att ge regeringen några tjuvnyp.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen